MODRIČA - Na njivi u blizini magistralni puta Modriča – Doboj juče je pronađeno beživotno telo sredovečnog muškarca. Telo je bilo pokraj traktora na njivi na levoj strani obale Bosne između starog mosta i novog, takozvanog „japanca“.

U Policijskoj upravi Doboj saopšteno je „da im je juče iza 13 časova prijavljeno da u blizini novog mosta na reci Bosni, nalazi traktor pored koga se nalazi beživotno telo nepoznate osobe. Na lice mesta su izašli policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa doktorom mrtvozornikom Doma zdravlja Modriča, prilikom čega je utvrđeno da se radi o H.A(56) sa područja opštine Odžak u Federaciji BiH.“

-Telo preminulog je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Nakon obavljenog uviđaja o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. – rekla je Dragana Kerkez portparol Policijske uprave Doboj.

Kako smo nezvanično saznali radi se od Hamidu Arapoviću iz Odžaka koji je to jutro došao da radi na njivi. Zbog nespretnog rukovanja tanjiračama, one su pale na stradalog i nanele mu smrtonosne povrede.


.