Srđan Rajčević na originalan način predstavio rezultate i planove Ministarstva (VIDEO)

D. L.

28. 03. 2019. u 13:47

Срђан Рајчевић на оригиналан начин представио резултате и планове Министарства (ВИДЕО)

Srđan Rajčević Foto Printscreen/Youtube

Sto dana je u političkoj praksi period u kojem se, kroz aktivnosti Vlade, može uočiti trend delovanja tokom celog četvorogodišnjeg mandatnog perioda

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske na originalan način je obeležilo svojih prvih 100 dana.

U desetominutnom videu koji su snimili, ministar Srđan Rajčević navodi šta je ovo ministarstvo realizovao u proteklom periodu sa vrednim i predanim timom, koji kako navode razume kontekst moderne uprave i koja služi građanima i poslovnom okruženju. - Sto dana je u političkoj praksi period u kojem se, kroz aktivnosti Vlade, može uočiti trend delovanja tokom celog četvorogodišnjeg mandatnog perioda. U Ministarstvu smo jasno trasirali pravac budućeg delovanja koji se može sažeti u jednu rečenicu, a to je "Srpska, moderno društvo koje se razvija na znanju, inovacijama i tehnologiji", izjavljuje ministar Srđan Rajčević na početku izlaganja.

Pročitajte još - Rajčević: Neprihvatljiv prenos nadležnosti na nivo BiH

Kako navodi Rajčević na ovaj način se daje i mogućnost građanima da putem medija ali i društvenih mreža pogledaju video i upute svoje komentare i sugestije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Шатор

28.03.2019. 18:07

Маркетинг, самохвалисање,... да није ФБиХ имали би најгору администрацију на свијету, овако смо други. Стање умјесто да је боље, оно је горе. Нису у стању ни да поброје паразите из јавне управе, млади и паметни бјеже све више, сатурација будалама постаје неподношљива. А све неки др, мр, прддд а функционално неписмени.Акциони планови, стратегије, анализе, све мртво слово на папиру.