Političari osuđuju napade na preminulog Branka Stefanovića, oca ministra Stefanovića

Novosti online

ponedeljak, 06. 07. 2020. u 16:41

Политичари осуђују нападе на преминулог Бранка Стефановића, оца министра Стефановића

Foto: Tanjug

Reakcije na napade na preminulog oca ministra Nebojše Stefanovića
Miličković: Đilas je čovek bez trunke morala

Milosav Miličković, potpredsednik beogradskog odbora i član Predsedništva SNS reagovao je na napade na oca Nebojše Stefanovića koji je danas preminuo.

"Pokazao je mnogo puta Dragan Đilas da je čovek bez trunke morala, ali da ne postoji ljudsko dno koje on ne može da dotakne potvrdio je danas kada je, preko svojih medija, najbrutalnije napao oca Nebojše Stefanovića, koji je danas preminuo.

U tekstu koji samo moralni pigmej poput Đilasa može da naruči, pobrojane su brojne laži o Branku Stefanoviću, bez imalo stida i poštovanja prema, ako ništa drugo, njegovoj smrti i gubitku porodice.

Ako će neko ostati upamćen po pljačkanju sopstvenog naroda, onda je to dokazani tajkun Dragan Đilas, koji je milijarde stekao upravo preko grbače sopstvenog naroda. I nije mu dosta, već hoće ponovo da vlada i otima od građana, a da bi došao do svog cilja spreman je da napada i mrtve.

Za razliku od Đilasa, koji sam priznaje da mu nekretnine vrede 25 miliona evra, Branko Stefanović je skoro 50 godina, do svoje smrti, živeo u istom stanu. Skromno i od svog poštenog rada.

Ma koliko se Đilas i njegovi mediji trudili da pogaze sve moralne principe i da kao lešinari napadaju Branka Stefanovića, neće uspeti da bilo koga ubede u svoje laži", rekao je Miličković.

Orlić: Ovo je najobičnije lešinarenje, iživljavanje političkih nekrofila

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS osudio je napade na preminulog oca ministra Stefanovića.

"U Draganu Đilasu, njegovim portalima i televizijama, slugeranjama tajkuna koje se klanjaju od naroda opljačkanom novcu kao svom vrhovnom božanstvu - baš ničega ljudskog nema. Navikli da svoj bedni život zasnivaju uvek na tuđoj nesreći, danas nam besramno pokazuju i da to čine spremni - da gaze preko mrtvih, i to bukvalno.
Niko u ovoj zemlji nikada nije, kao što to oni sa patološkom strašću danas čine, vodio odvratnu, zversku kampanju protiv čoveka u danu u kom je preminuo, niko nije maltretirao porodicu pokojnika ne dozvoljavajući im ni da u miru svog bližnjeg ožale i isprate. Jer to ljudska bića ne rade. Rade to samo Đilasi, Nove S i ostala stara, ovom narodu po zlu poznata bagra.

Nema tu više ni politike, ni sukoba, ni obračuna koji je njom motivisan. Ovo je najobičnije lešinarenje, iživljavanje političkih nekrofila koji misle da iskonsko zlo može da se prikrije sjajem velikog novca. Ne može. Odaje ga zadah i sluzav trag - jedino što ostaje kao svedočanstvo o postojanju svih onih koji u ovoj zverskoj ujdurmi učestvuju. To je ujedno i jedino - po čemu će ovaj narod pamtiti njih", rekao je Orlić.

Foto Tanjug

Jovičić: Đilas se nalogom da se napadne mrtav čovek,samo zato jer je član porodice ministra Stefanovića ogolio u svojoj monstruoznosti i neljudskosti

Aleksandar Jovičić, član Predsedništva SNS osudio je napade na preminulog člana porodice ministra Stefanovića.

"Povodom monstruoznog teksta o preminulom ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović, koji je po nalogu lopovske družine Dragana Đilasa, objavio portal Nova rs., izražavam ne samo osudu na neprofesionalnost ovog tajkunskog pamfleta, već i gnušanje na odsustvo ljudskosti i pijeteta prema smrti jednog čoveka.

Ovo što je ovaj nazovi medij dozvolio sebi prevazilazi sve granice pristojnosti i dobrog ukusa, a Dragan Đilas se nalogom da se napadne mrtav čovek,samo zato jer je član porodice ministra Stefanovića ogolio u svojoj monstruoznosti i neljudskosti po ko zna koji put do sada.

Samo ljudski otpad, bez duše i sa odsustvom bilo kakve empatije i osećaja za porodicu može da naruči medijski linč mrtvog čoveka, a Đilas je upravo to uradio.Ovaj tajkunski šljam koji svoju porodicu zloupotrebljava kada treba lažno da plače dok ga isti takvi kao on snimaju, ne bi li građani naseli i pomislili da je žrtva, ne može se drugačije ophoditi ni prema drugim ljudima. Niko od čoveka koji ne poštuje i maltretira majku svoje dece i njene članove porodice nije mogao da očekuje ništa bolje, jer su podmuklost i nasilništvo u njegovoj biti i sastavni deo njegovog kako privatnog, tako i političkog ponašanja.

Ovim putem i Đilasu i njegovim poltronima poručujem da je porodica svetinja i da se ni u čiju porodicu ne sme dirati. Dodao bih još i “sram vas bilo”, ali šta o sramu i časti zna čovek koji je opljačkao Beograd i hiljade ljudi ostavio bez posla i hleba", rekao je Jovičić.


Foto Tanjug

Marković: Teško je svakom pristojnom čoveku da prihvati da je moguće da se vodi ovakva monstruozna kampanja

Aleksandar Marković, narodni poslanik i član Glavnog odbora, reagovao je na tekst koji se pojavio nakon smrti Branka Stefanovića.

"Đilas i njegove pristalice vode prljavu kampanju protiv mrtvog čoveka i to preko Đilasovih medija, čime su još jednom dokazali da nemaju ni trunku časti i morala.
Na vest o smrti oca Nebojše Stefanovića reagovali su nastavkom prljave kampanje koju su mesecima sprovodili.

Teško je svakom pristojnom čoveku da prihvati da je moguće da se vodi ovakva monstruozna kampanja samo zato što je u pitanju otac političkog protivnika.
Ali od ološa kakav je bahati Dragan Đilas ništa drugo ne možemo ni očekivati", rekao je Marković.


Foto Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (32)

Una

06.07.2020. 20:30

Mrtva usta ne govore, pa lesinari poput Dragana Djilasa i njemu slicnih mogu da "laju" sta hoce. Samo to je znak da nemaju postovanja ni prema mrtvima. Ljudske i moralne nakaze.

Damjan

06.07.2020. 20:37

Djilase, bruko jedna, ostavi ljude da pocivaju na miru, a njihovu porodicu da pokusa da prebrodi svoju bol.

Ivan

06.07.2020. 20:45

Sve sam mogao da ocekuje, ali da Djilas i njegova klika krenu ovako bedno da napadaju mrtvog coveka, to je zaista previse

Sanja

06.07.2020. 22:54

Opozicija nema osnovu kulturu i postovanje prema sopstvenom narodu ,ovo nigde na svetu nema.

Sanja

06.07.2020. 22:58

Opozicioni mediji pokazuju koliko su jadni ,napadajuci preminulog čoveka i vredjajuci porodicu koja prezivljava teske trenutke zbog gubitka člana porodice.

Andrija Durgut

07.07.2020. 07:29

Nije da nismo mogli očekivati ovako nešto od Dragana Đilasa...

Иронија шупље демагогије

07.07.2020. 13:39

@jana - Можда је исправније и истинитије, "да наставе да краду у миру"....

Elektra

07.07.2020. 08:07

Stvarno vise ne mogu da shvatim sta pokusavaju da postignu...nema veceg dna nego blatiti mrtvog coveka..

Ivan

07.07.2020. 08:12

Djilas vise nema granica, ovakvo ponasanje prevazilazi sve mere ljudskosti.

Sandra

07.07.2020. 08:57

Ovako tesku situaciju koristiti za osudjivanje nekoga je velika sramota Opozicije.

Jelena

07.07.2020. 09:08

Ovo je zaista sramno. Tajkun koji ne bira sredstva i nacin kako bi privukao malo paznje na sebe. Sramota i za svaku osudu.

Nikola

07.07.2020. 16:20

Djilas koristi svaku priliku da napadne svoje političke protivnike jer u svemu vidi priliku za prikupljanje političkih poena.