Slovenački premijer doputovao u Beograd, sutra zajednička sednica dve vlade

Tanjug

16. 12. 2019. u 21:07

Словеначки премијер допутовао у Београд, сутра заједничка седница две владе

Foto: Tanjug

Marjana Šareca na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević
Slovenački premijer Marjan Šarec, koji će sutra učesvovati na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Slovenije u Novom Sadu, doputovao je večeras u Beograd.

Šareca je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Pročitajte još:
Italija se zalaže da Srbija što pre postane deo EU

Zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije biće održana sutra u Novom Sadu, kao i zajednička konferencija "Digitalizacija u poljoprivredi".

To je peta zajednička sednica vlada dve zemlje sa ciljem unapređenja saradnje Srbije i Slovenije, a biće održana u zgradi Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Predviđeni su tet-a-tet sastanak premijera Srbije i Slovenije, Ane Brnabić i Marjana Šareca, bilateralni sastanci ministara i generalnih sekretara dve vlade, zajednička sednica, kao i potpisivanje dokumenata između vlada Srbije i Slovenije o saradnji dve zemlje.

BRNABIĆ I ŠAREC NA VEČERI U BEOGRADU


Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić priredila je večeras u Beogradu večeru u čast premijera Slovenije Marjana Šareca.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, premijerka Brnabić je u Skadarliji dočekala Šareca, koji je večeras doputovao u Srbiju uoči pete zajedničke sednice vlada dve zemlje, sutra u zgradi Pokrajinske vlade u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Rade Bg

16.12.2019. 23:20

Kako se brzo zaboravljaju mladi vojnici koje su ti isti slovenci ubijali divljacki! A imali su po 18 godina! Sta hoce ti SLOVENCI sada? Sta traze u Srbiji? Hteli su u Evropu eto im je! Sta traze opet u Srbiji?