Stamatović ne odustaje od gondole

Tanjug

13. 04. 2017. u 16:16

Стаматовић не одустаје од гондоле

Foto D.Karadarević

Predsednički kandidat i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović ne odustaje od želje da gradi gondolu na Zlatiboru i najavljuje novu mobu za njenu izgradnju za 1. maj
Predsednički kandidat i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović ne odustaje od želje da gradi gondolu na Zlatiboru i najavljuje novu mobu za njenu izgradnju za 1. maj.

"Pozivam sve Zlatiborce i zainteresovane građane Srbije da 1. maja podrže i učestvuju u "Svesrpskoj mobi" za izgradnju gondole na Zlatiboru", naveo je Stamatović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Moba je, kaže, čekajući institucije da reše pitanje prenosa zemljišta na državu i izdavanje građevinske dozvole, jedini način da se realizuje izgradnja gondole od centra Zlatibora do vrha Tornika, a za koju navodi da je "najveća čajetinska investicija".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Maki 1

15.04.2017. 19:22

Niko nije protivu izgradnje gondole. Problem je jer bi da gradiš na tuđem zemljištu a potom da država odgovara. Još gore nemaš valjan projekat i odgovarajući certifikat o kvalitetu gondole. Ako se nešto desi i neko strada ti đeš da se sklanjaš a država a to smo svi mi da bude ofgovorna za štetu.