Novosti saznaju: Interpol još u aprilu TRAGAO ZA ROMANOM!

Novosti onlajn/Ognjen Matavulj

četvrtak, 25. 06. 2020. u 13:27

Новости сазнају: Интерпол још у априлу ТРАГАО ЗА РОМАНОМ!

Foto: ATA Images

Kako saznaju "Novosti" MUP Republike Srpske je još u aprilu ove godine, od strane Interpola Beč, dobio zahtev za proveru podataka u vezi sa pevačicom Romanom Panić
KAKO saznaju "Novosti" MUP Republike Srpske je još u aprilu ove godine, od strane Interpola Beč, dobio zahtev za proveru podataka u vezi sa pevačicom Romanom Panić.

- Cilj provere bili su njeni lični podaci, kao i eventualna ranija povezanost s kriminalnim aktivnostima. Međutim, njen dosije je čist i nikada ranije nije evidentirana kao izvršilac bilo kojeg krivičnog dela - kaže odlično obavešteni izvor.

Podsetimo, pevačica Romana P. (45) uhapšena je sa svojim dečkom Filipom M. (40) u Brizbejnu.

Oni su u Australiju došli kao turisti, a namera im je zapravo bila da zloupotrebom platnih kartica dođu do novca, tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenose australijski mediji.

Više o tome pročitajt KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nea

25.06.2020. 18:35

@Trtmrt @gmail.com - Niste upuceni, niti je pevaljka niti seljancica. Bila je primer devojkama u Banja Luci, vaspitana, muzikalna, svestrana Znam da je imala zdravstvenih problema i zbog toga jedno vreme depresivna. Potrazila put ka sreci u obecanoj zemlji Srbiji dok je njena domovina grcala u oporavku od pustosenja u ratnom vihoru. Srece nije imala, trebalo je da bude starleta, rijaliti igracica, otimacica tudje srece. Podlegla je i postala zrtva neostvarenih ljubavi.

Vlah

26.06.2020. 17:12

Najgori sloj drusva u Srbiji su pevaci i pevacice, bogate se na grbaci naroda a porez placaju u Nemackoj!Treba ih bojkotovati.