Novi detalji MASAKRA u Leskovcu: Uhapšen rođak ubijene porodice, niko nije čuo PUCANJ, komšije u ŠOKU (FOTO SA LICA MESTA)

I.Mitić

10. 05. 2020. u 16:16

Prema prvim nezvaničnim sazannjima uhapšen je njihov rođak zbog sumnje da je počinio masakr

Нови детаљи МАСАКРА у Лесковцу: Ухапшен рођак убијене породице, нико није чуо ПУЦАЊ, комшије у ШОКУ (ФОТО СА ЛИЦА МЕСТА)
Stravičan zločin se dogodio danas u Leskovcu u ulici Ratka Pavlovića. Muškarac, žena i njihove dve ćerke su pronađeni mrtvi u svojoj porodičnoj kući. Prema prvim nezvaničnim sazannjima uhapšen je njihov rođak zbog sumnje da je počinio masakr.

Kako smo nezvanično saznali, policijaci su zatekli strašnu scenu u porodičnom domu. Beživotna tela žene koja je bila trudna, njenog muža i dve ćerke. Porodica se pre mesec dana doselila na ovu adresu, pa susedi znaju malo informacija o novim komšijama.

Neki od okupljenih komšija su nam rekli da su ranije čuli više puta kako se ukućani svađaju. Dve ubijene ćerke su, kako nezvanično saznajemo, imale, jedna oko 12 ili 13 godina, a druga oko 18.- Niko u to vreme nije čuo pucanj iz vatrenog oružja, pa se pretpostavlja da su ubijeni nekim hladnim oružijem. Pošto je lepo vreme, vrata su im otvorena ceo dan. Pošto su kuće gusto zbijene, čuo bi se pucanj - rekle su za "Novosti" komšije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije