Novi detalji OTMICE U BORU: Posle tri dana neljudskog mučenja u šumi lekari zgranuti prizorom nesrećne žene

NovostiOnline/V.Đ.

nedelja, 26. 04. 2020. u 13:24

Нови детаљи ОТМИЦЕ У БОРУ: После три дана нељудског мучења у шуми лекари згранути призором несрећне жене

Foto Depositphotos

Bivši momak negirao pa priznao da je oteo devojku D.M. i da je mučio i držao vezanu u šumi
BOR – D. M. (52), iz Bora koju je 21. aprila, uz pretnju gasnim pištoljem, ispred Doma zdravlja u tom gradu oteo bivši momak S. M. (36), tri dana je provela vezana kanapom za u polurazrušenoj kući u šumi koja se nalazi između Bora i Žagubice.


S.M. koji je bio kivan što ga je D.M. sa kojom je bio u intimnoj vezi, ostavila. Sačekao ju je kada je izlazila iz bolnice, prislonio joj joj gasni pištolj pod grlo i ugurao je u kola, nakon čega ju je odvezao u straćaru usred šume. Po saznanjima ‘’Novosti’’, on je ženu tu, najpre, brutalno isprebijao i naneo joj povrede u vidu povreda na glavi, podliva po telu, oguljotina, modrica i otvorenih rana. Pretukao ju je, kažu naši sagovornici, tako brutalno du su se i lekari zaprepastili kada su je videli.


PROČITAJTE JOŠ - Uhapšen Boranin koji je držao zatočenu bivšu devojku: Uz pretnju pištoljem odveo je u kuću na periferiji, gde je tukao i mučio


Nakon brutalnog iživljavanja, S.M. je vezao nesrećnu ženu i kazao joj da će je ostaviti u oronuloj čatmari, ‘’sve dok dobro ne razmisli kako se on osećao jer mu je slomila srce’’. Nakon toga, konopcem je vezao ženu, seo u auto i otišao u svoju kuću, u selu nadomak Žagubice.


Nesrećna žena je naredna tri dana provela vezana na zemljanom podu. Kako saznajemo, dok je pokušavala da se oslobodi veza ali je 24. aprila, nekako, uspela da se odveže i pobegne. Besciljno je lutala šumom i samo je pukom srećom došla do magistralnog puta.


Tu su je pokupili radnici koji rade na seči šume, smestili je u kamion i odvezli u bolnicu. Lekari su, kada su videli u kakvom je stanju žena, bili, najblaže rečeno, zaprepašćeni prizorom koji su ugledali.


Žena je bila sva u ranama, iscepana… Od straha je jedva moga da govori. Odmah joj je pružena prva pomoć, nakon čega je S.M. uhapšen zbog krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje.


Nezvanično, S.M. je na saslušanju negirao da je počinio to delo, ali su ga dokazi demantovali. Na kraju je, ipak, priznao delo, uz opravdanje da mu je D.M. slomila srce i da je želeo da joj se osveti.


Nesrećna žena je sada stabilno i pod budnim je nadzorom lekara.

Komentari (15)

Nikola

26.04.2020. 14:09

Ovo je za doživotnu robiju posto nemamo rudnik za ovakve zlotvore! Takva osoba nesme nikad da bude na slobodi! Ko zna sta ce sledeci put da uradi kada mu neko ponovo "SLOMI SRCE"!!!

Zašto

26.04.2020. 14:17

Mnogo su opasne te emotivne veze sa dvadesetak godina razlike izmedju partnera. Sta se moze ocekivati u takvim vezama osim nasilja.

mira

26.04.2020. 19:10

@Lax - Kakva devojka. Zenturaca od 52 godine, a on 36. Majka moze da mu bude Ne opravdavam nasilje. Treba mu 20 godina zatvora. Ali ne opravdavam ni ovu srednjovecnu zenu sta trazi od coveka kojeg po godinama moze da rodi

Svetlana

27.04.2020. 00:29

@Lax - Po vama samo vršnjaci treba da odgovaraju za zločine ??? Ili žene starije od partnera zaslužuju nasilje ?? Ili šta sa Vama nije u redu ?

JUGO

27.04.2020. 03:35

Epa vi i Makron ima babu moze da mu bude majka dva puta i Trampova zena isto moze da joj bude otac mozda strariji i on njenog oca tramp . ::((

gago

27.04.2020. 11:11

Samo doživotni zatvor i to u nekom rudniku ili kamenolomu,naravno sa bukagijama na nogama da ne bi pobegao!