Nesreća na auto-putu kod Doljevca još uzima žrtve: Preminuo i četvrti radnik

J. Ć.

06. 04. 2020. u 23:33

Несрећа на ауто-путу код Дољевца још узима жртве: Преминуо и четврти радник
na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci, naleteo šleper. kojim je upravljao G. B. (46) iz Kraljeva
POSLE višemesečne borbe i svih napora lekara, bitku za život izgubio je još jedan radik koji je zadobio teške telesne povrede u stravičnoj nesreći, koja se na auto-putu Beograd - Niš dogodila 29. novembra. Tada je na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci, naleteo šleper. kojim je upravljao G. B. (46) iz Kraljeva. Na licu mesta nastradali su Kragujevčani Srđan i Ljubiša Jovanović, kao i devetnaestogodišnji Žikica Veličković iz Rače Kragujevačke, tako da je preminuli radnik četvrta žrtva nesreće.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kažu da su istražne radnje u toku, kao i da se čeka još nekoliko dokaza iz policije, nakon čega će biti naloženo saobraćajno veštačenje.
Vozač šlepera, Kraljevčanin G. B. (46). prema prvim informacijama, prešao je u zaustavnu traku i udario u kombi u kojem su se nalazili radnici iz Kragujevca. Istragom je utvrđeno da on nije imao alkohol u krvi u trenutku nesreće, ali još nema informacija o tome zbog čega je prešao u drugu traku. Ne isključuje se mogućnost da je zaspao za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije