U VIŠEM sudu u Beogradu u utorak je počelo suđenje Neđeljku Đuroviću (31) optuženom da je nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24) prošle godine u januaru. Slučaj brutalnog ubistva studenta zgrozio je Srbiju.

U sudnici je prvo Neđeljko izneo odbranu tvrdeći da Miloša nikada ranije nije video, ni poznavao, i da je prvi put njegovu fotografiju video u novinama.

Pročitajte još - Neđeljko je ubio Miloša iz "ličnog nezadovoljstva": Evo šta se dešava sa slučajem koji je uznemirio Srbiju

Nakon njega vidno potresnim glasom pred sudom je saslušan i Goran Mileusnić otac ubijenog Miloša:

- Miloš je bio dete ljubavi. Ljubavlju je hranjen i odgajan i širio je ljubav i među svojim bližnjima i svojim drugarima. Koliko je bio poštovan i voljen dokazuje i činjenica da je više od njih 50 sa fakulteta iz Čačka došlo da prisustvuje ovom suđenju. Moj sin je rastao s ljubavlju, a ubijen je kao pas na hladnom pločniku beogradske zgrade. Pitanje je zašto i kakav to čovek može da bude koji tako nešto uradi. Gde je taj čovek rastao, gde su njegovi roditelji? Mislim da ne treba da mu se sudi samo za ubistvo Miloša, nego za četvorostruko ubistvo jer je time što je usmrtio moje dete on ubio i mene i suprugu i našu ćerku.

Pročitajte još - "Nisam ga poznavao, prvi put sam video njegovu fotografiju u novinama": Osumnjičeni za STRAVIČNO ubistvo mladića na Zvezdari tvrdi da NIJE KRIV


Neđeljko Đurović (Foto Fejsbuk) i žrtva Miloš Mileusnić Foto Fejsbuk