MUŠKARAC Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara u ponedeljak jutro izvršio je samoubistvo vešanjem. Iza sebe je ostavio četiri sina, dve ćerke i suprugu.

Ništa nije slutilo da će čovek te kobne noći da digne ruku na sebe. Noć pre bio je sa ostalima u kući, samo je u jednom trenutku ustao i nikome ništa nije rekao. Pošto se cele noći nije vratio, žena je krenula u potragu za njim, i pronašla ga u bašti, u kojoj je često provodio vreme, obešenog o drvo.

Da govori o tragediji koja je naterala oca da izvrši samoubistvo, smogao je snage njegov najstariji sin Nenad S. (19)

"Otac je znao svašta da radi, moleraj, nadničio je, sve je radio kako bi mogao da izdržava porodicu. Razlog za to što se ubio zna samo njegov otac. Ne mogu da verujem da mi se otac ubio zbog nemaštine. Imali smo dug za struju.. Pa mnogi žive bez struje, pa šta?", rekao je.

Pročitajte još- UBIO SE ZBOG DUGA ZA STRUJU, SUPRUGA KAŽE: Molili smo ljude iz Socijalnog da nam pomognu, rekli su da nije trebalo da rađamo decu

Ni on ni supruga nisu nigde radili, a struja im je bila isključena zbog neplaćenih računa već godinu dana.

Kako smo saznali, nije ostavio oproštajno pismo, a policija je uviđajem utvrdila da nema naznaka da je muškarca neko ubio.