SUĐENJE GORANU JEVTIĆU: Glumac, ipak, u zatvoru

J. B.

02. 10. 2019. u 08:11

Optužnica je teretila Jevtića da je u avgustu 2014. obljubio šesnaestogodišnjaka tako što ga je primoravao na oralni seks u toaletu pozorišta u Somboru

СУЂЕЊЕ ГОРАНУ ЈЕВТИЋУ: Глумац, ипак, у затвору

Goran Jevtić

BEOGRADSKOM glumcu Goranu Jevtiću (41), kojem je Osnovni sud u Somboru u martu izrekao prvostepenu presudu od 10 meseci kućnog zatvora, zbog optužbe da je obljubio šesnaestogodišnjaka L. K. iz ovog grada, kazna je preinačena u deset meseci zatvora u nekoj od kazneno-popravnih ustanova u Srbiji.

Na prvostepenu presudu žalili su se i Jevtić, i tužilac, a Veće Višeg suda u Somboru u utorak je odlučilo da preinači kaznu jer je ocena drugostepenog suda da će se ovako postići svrha kažnjavanja. Osim zatvorske kazne, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim L. K.

Optužnica je teretila Jevtića da je u avgustu 2014. obljubio šesnaestogodišnjaka tako što ga je primoravao na oralni seks u toaletu pozorišta u Somboru posle tradicionalne manifestacije "Pozorišni maraton".

Majka oštećenog L. K. nije želela da komentariše preinačenu presudu, a prijatelji za L. K. kažu da ga ne viđaju u Somboru i da studira u nekom drugom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Svetlana

02.10.2019. 08:33

samo kod nas se gleda ko je glumac,pjevač,maneken,političar,da li si i u kojoj partiji. takvi po pravilu izbegnu adekvatnu kaznu za saobraćajni prekršaj pa i za ubistvo,za silovanje,za bilo šta drugo. To je ono što u Evropi ne tolerišu. Kada ćemo mi biti Evropa

Nina

02.10.2019. 08:53

Opet pišete gluposti. Da se samo on žalio kazna ne bi mogla da se poveća. Kazna je povećana po žalbi tužioca, a ne okrivljenog. Naučite nesto pre nego se izblamirate!

Jovana

02.10.2019. 14:00

Strašno! Jadan dečak, sad već mladić, koji će ceo život da vuče posledice zbog budale! Roditelji takođe! Ne znam šta bih mu uradila da se nekome meni bliskom to desilo, ne daj Bože detetu. Strašno!!!