Supružnici iz pakla sedaju na optuženičku klupu u četvrtak

Tanjug

27. 08. 2019. u 16:03

Супружници из пакла седају на оптуженичку клупу у четвртак

Foto Depositphotos

Protiv njih je zimus podignuta optužnica zbog krivičnog dela trgovina ljudima, a za 29. avgust im je zakazano pripremno ročište pred početak suđenja
"Supružnici iz pakla", kako su mediji prozvali Milevu Martinov i njenog supruga Nenada Petrovića iz Velikog polja kod Obrenovca, sešće u četvrtak na optuženičku klupu Višeg suda u Beogradu povodom optužbi da su dve godine zverski mučili bolesnu Jelenu V.(28) iz okoline Pančeva.

Protiv njih je zimus podignuta optužnica zbog krivičnog dela trgovina ljudima, a za 29. avgust im je zakazano pripremno ročište pred početak suđenja, koje će biti zatvoreno za javnost.

Nakon pripremnog ročišta sud će zakazati početka suđenja koje će biti javno i na kojem će optuženi moći detaljno da izlože svoju odbranu.

PROČITAJTE JOŠ - UŽAS U OBRENOVCU: Ženu držali u lancima i terali je da prosjači

Mediji su nakon hapšenja supružnika pisali da je zatočena devojka obolela od karcinoma, a da su joj oni u svojoj kući podvodili muškarce, terali je da prosi i fizički je zlostavljali.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vlade

27.08.2019. 16:47

I NARAVNO ODUZETI IM IMOVINU BESPRAVNO STEČENU KRIMINALNIM RADNJAMA..TO VAŽI ZA OBRENOVAC,ŠABAC, LOZNICU,VRŠAC,SOMBOR, PREŠEVO,BUJANOVAC, N.PAZAR,SJENICU,TUTIN, SURDULICU, I TAKO SVA TA EGZOTIČNA MESTA.