VARVARIN - DVE osobe su privedene nakon tuče u selu Izbenica kod Varvarina, a kako nezvanično saznajemo obojica aktera incidenta Lazar M. (26) i Saša Ž. (43) na kraju su se i sami potukli! Sve je počelo ispijanjem piva ispred lokalne prodavnice.


- I Lazar M. i Saša Ž. su praktično tokom celog dana pili isped prodavnica, a stvar je otišla predaleko kada su krenuli da napadaju kupce i prolaznike - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Prvo su prebili jedno, a potom napali i drugo lice, ali stvar je kulminirala kada su do prodavnice došli deda i baba.


Njih je prema prvim informacijama sa terena napao Lazar M. i to tako što je dedu bacio sa potpornog zida! I baka je zadobila teže povrede, ali stanje starijeg čoveka je značajno teže i on je kao urgentan slučaj prebačen za KC Niš. Starija žena smeštena je u Opštu bolnicu Kruševac.


PROČITAJTE JOŠ: DRAMA NA KOPAONIKU: Opšta tuča ispred kafića, sevali noževi


- U jednom trenutku je Saša Ž. pokušao da odbrani te starije ljude, pa je došlo do sukoba sa Lazarom M. - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Među povređenim licima je i jedan pripadnik Policijske uprave Kruševac iz varvarinske policijske stanice, koji je zadobio više udaraca u glavu i to prilikom intervencije, odnosno hapšenja.


Više detalja biće poznato tokom uviđaja, koji je u toku. Policija je na terenu i ovaj slučaj se istražuje. Pretpostavlja se da su alkohol, a kod osumnjičenog Lazara M. i psihička rastrojstvo učinili svoje.


Kako nezvanično saznajemo, Lazara M. je ranije privodila policija zbog nasilja u porodici.