Majka poginulog Stefana: Samo da mi se snaja i unuče izvuku!

S. BABOVIĆ

četvrtak, 10. 01. 2019. u 15:16

Мајка погинулог Стефана: Само да ми се снаја и унуче извуку!

Stefan i Jovana Foto Kurir

Mirjana Tamburić, majka Stefana Ilića koji je nastradao u sudaru automobila i autobusa kod Kruševca, govori za “Novosti”
KRUŠEVAC - NA televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom potresena Mirjana Tamburić, majka nastradalog vozača Stefana Ilića.- To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku...

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaciji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.


- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu.... kaže nam Mirjana. - Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno... Čekali su prvo dete...


Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom “Kruševacprevoz”. ”Fijat” za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševcu, dok je autobus išao iz suprotnog pravca, tzv.starim putem Kruševac-Niš.

Mirjana Tamburić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)