KRUŠEVAC - NA televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom potresena Mirjana Tamburić, majka nastradalog vozača Stefana Ilića.- To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku...

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaciji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.

Pročitajte još - DRAMA KOD KRUŠEVCA: Jedna osoba poginula, među povređenima i trudnica; Beba u teškom stanju, lekari se bore za život majke (FOTO+VIDEO)

- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu.... kaže nam Mirjana. - Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno... Čekali su prvo dete...

Pročitajte još - Otac povređene trudnice o užasu kod Kruševca: Autobus je išao direktno na nas!

Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom “Kruševacprevoz”. ”Fijat” za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševcu, dok je autobus išao iz suprotnog pravca, tzv.starim putem Kruševac-Niš.

Mirjana Tamburić