Otac povređene trudnice o užasu kod Kruševca: Autobus je išao direktno na nas, nismo imali kud!

S. BABOVIĆ

10. 01. 2019. u 15:03

Отац повређене труднице о ужасу код Крушевца: Аутобус је ишао директно на нас, нисмо имали куд!

Saša Milenković
Foto: S. Babović

Saša Milenković, otac povređene porodilje Jovane i Teodore Milenković, jedan od preživelih u udesu kod Kruševcu
KRUŠEVAC - NIŠTA nismo mogli da učinimo! Nismo imali kud da idemo, gledao sam autobus, direktno je išao na nas, svedoči za “Novosti” povređeni Saša Milenković, koji je u “fijatu” bi na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

- Iz Kaonika smo išli ka Kruševcu, na krivini je naišao autobus, direktno je udario na nas, viknuo sam nešto, ali to je bio kraj, samo nas je poneo - priča povređeni Saša Milenković, koji ne razmišlja o svojim povredama glave i stomaka, već samo u bolnici traži informacije i svojim ćerkama i tek rođenom unučetu.


Nesrećni čovek u prizemlju je čekao vreme za posete kako bi obišao ćerke, Jovanu, koja se tek porodila i koja je u teškom stanju i Teodoru, koja je van životne opasnosti i zbrinuta je na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu.

Stefan i Jovana Foto Kurir


Rodbina i prijatelji bili su sa njim i nadali se ohraburjućim vestima o povređnima. Usijani su im bili i telefoni, jer su bili na vezi sa lekarima Kliničkog centra Kragujevac, gde je beba tek došla na svet carskim rezom prebačena iz Kruševca.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije