Porodica ubijenog Zorana Todorovića, označenog kao člana bande pljačkaša "Pink Panteri", fizički je napala optuženog za njegovo ubistvo Aleksandra Jovića u prostorijama Višeg suda u Beogradu.


Posle održanog pripremnog ročišta u zgradi suda u Katanićevoj ulici, otac, udovica i dve ćerke ubijenog Todorovića napali su Jovića, koji je sprovođen u pritvor, prenosi "Blic".

Pripremno ročište u postupku protiv Aleksandra Jovica, koji je optužen da je 8. decembra prošle godine za stolom u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji ubio kuma Zorana Todorovića održano je u Višem sudu u Beogradu.

Pročitajte još: VIDEO: Dolijao podmladak "Pantera" sa Nišave!

Jović je na ročištu priznao da je ubio Todorovića.

Prema recima očevidaca incidenta zbog čega je na kraju intervenisala policija, prvo je jedna od tri žene iz porodice ubijenog Todorovica počela da vrišti: "Ubico, ubićemo te", i tada su redom nasrnuli na njega.

Zatim je ćerka pokojnog pokušala tečnošću iz flaše koju je držala u ruci da polije optuženog, dok je otac ubijenog pokušao ključem da ubode Jovica, koji je imao lisice.


Pročitajte još: Banda “Pink Panter”: Radovanu Jelušiću manja kazna


Kako je "Blic" ranije pisao, Jovic i Todorovic su bili kumovi, ali su bili u lošim odnosima i nisu govorili. Ubijeni je bio na ručku sa prijateljima, a kum ga je pratio iz Zemuna do Ade Huje, gde je i potegao "kratež" i sa više hitaca usmrtio na mestu Todorovića. Prema rečima poznanika, problem je nastao, jer je stradali Zoran dugovao novac svom kumu.