Polusestra Stefana Ilića: Uroš je izmislio priču o otmici, jer se plašio oca

Novosti online

16. 06. 2015. u 13:58

Polusestra nastradalog dečaka Stefana Ilića, ispričala je za “Novosti” da je mali Uroš izmislio celu priču o otmici, jer se bojao reakcije oca

Полусестра Стефана Илића: Урош је измислио причу о отмици, јер се плашио оца

Stefan Ilić

Polusestra nastradalog dečaka Stefana Ilića, ispričala je za “Novosti” da je mali Uroš izmislio celu priču o otmici, jer se bojao reakcije oca.

Ona je rekla da ju je Uroš odveo na mesto gde je Stefan upao u reku.

“Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo”, objasnila je Svetlana.

Svetlana je ispričala da je Uroš potrčao kući, ali je onda na putu ka domu stvarno video crni automobil, i tada mu je sinula ideja da izmisli priču o ljudima koji su navodno oteli njegovog brata.

Kako saznajemo, Uroš je to uradio jer se bojao oca, koji je navodno bio vrlo strog.

Pročitajte još:
* Stefan nađen u iscepanoj majici, brat koji je izmislio priču o otmici pokazuje znake psihopatskog ponašanja!
* MUP: Stefan Ilić nije otet, priču o otmici izmislio brat; obdukcija pokazuje da se Stefan utopio u kanalu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ivan Zgrozeni

16.06.2015. 17:16

Prvo, najdublje i najiskrenije saucesce porodici. Iz ovog slucaja mozemo da naucimo mnogo: Devetogodisnjak nije pouzdan svedok (granicu punoletstva bi opet trebalo pomeriti na 21), poligraf nije pouzdan i kada su u pitanju nestala deca koja nemaju sredstvo prevoza, gotovo sigurno se nalaze u blizini mesta gde su posledji put vidjena. U SAD su 2006. nestala tri decaka. 150 policajaca je pretrazivalo sume i reke dva dana. Onda je otac jednog od decaka otvorio prtljaznika kola sve vreme parkiranih

Uff

16.06.2015. 18:31

Zapamtite ime ovog malog! Moze da prica koju god verziju zeli ali on je brata gurnuo 100% inace zasto bi izmisljao. Jurio bi po pomoc i ne bi imao vremena da razmislja, ali on je sve ono iskonstruisao i mali je uzasan manipulator.

tasa

16.06.2015. 18:31

Kakva suluda priča, a gde je onda to jagnje,zar ne bi i ono negde trebalo da ispliva. I još kaže plašio se oca, a stručnjaci kažu da je on maltene bio glava porodice, da su ga svi slušali, pa i roditelji.Ovo sve ne pije vodu.

cofi

16.06.2015. 19:13

Crna hronika je glavna rubrika u danasnjim sprpskim medijima.Ne bih rekao da je to slucajnost.Zasto nas toliko bombarduju tudjim nevoljama,ubistvima,zlodelima,tragedijama....Zar ja treba da komentarisem tudju bol i nesrecu,tragediju i da razmisljam o tome.Cilj je da preusmerimo misli sa glavnih drustvenih pitanja kao sto je poskupljenje struje npr ili bela kuga,nemastina,medjunarodno ponizavaje i propast nase zemlje...