Podsećanje za građane: Evo kako rade prodavnice za vikend

Tanjug

petak, 01. 05. 2020. u 07:51

Подсећање за грађане: Ево како раде продавнице за викенд
Prodavnice trgovinskih lanaca Maksi, Shop & Go i Tempo danas ne rade, ali će u subotu 2. maja i nedelju 3. maja raditi od 8 do 17 časova

BEOGRAD - Prodavnice trgovinskih lanaca Maksi, Shop & Go i Tempo danas ne rade, ali će u subotu 2. maja i nedelju 3. maja raditi od 8 do 17 časova.

Kompanija Lidl saopštila je da njene prodavnice neće raditi od danas do ponedeljka, kada će ponovo otvoriti svoja vrata od 7 do 17 sati.

Aroma prodavnice takođe neće raditi 1. maja, ali će u subotu i nedelju biti otvorene od 8 do 17 časova.

IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi širom Srbije danas ne rade, a za vikend rade od 7 do 17 časova.

Univerexport prodavnice takođe neće raditi 1. maja, a u subotu 2. maja i nedelju 3. maja biće otvorene, takođe od 7 do 17 časova.

I DM danas ne radi, a za vikend rade od 8 do 17 časova.

RADNO VREME BEOGRADSKIH PIJACA

Sve pijace koje su u sistemu JKP "Gradske pijace" u Beogradu neće danas raditi, a u dane vikenda, 2. i 3. maja, radiće od 07.00 do 15.00, saopštilo je to beogradsko preduzeće.

Kako se navodi, ta odluka je doneta na osnovu izmena odluka Vlade Republike Srbije u vezi s merama zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 tokom prvomajskih praznika.

JKP "Gradske pijace" ponovo apeluju na sve građane koji dolaze na beogradske pijace, da se strogo pridržavaju propisanih mera Vlade Srbije i da drže propisanu socijalnu distancu prilikom obavljanja kupovine.

"Gradske pijace" takođe podsećaju da će pijace raditi svaki dan od 07.00 do 15.00, osim ponedeljka i dana kada je na snazi zabrana kretanja.