ITALIJANI VOLE ŠABAC: Otvorili 11. fabriku

A. D.

petak, 14. 06. 2019. u 20:19

ИТАЛИЈАНИ ВОЛЕ ШАБАЦ: Отворили 11. фабрику

Foto A.Delić

Ova fabrika će do kraja godine zaposliti 40 ljudi, a u narednih godinu u proizvodnji električnih instalacija za kućne aparate biće angažovano 150 zaposlenih

ITALIJANSKI biznismeni baš vole Šabac. U petak, 14. juna je otvorena fabrika "Seletra", inače 11. italijanska kompanija koja posluje u gradu na Savi.

Ova fabrika će do kraja godine zaposliti 40 ljudi, a u narednih godinu u proizvodnji električnih instalacija za kućne aparate, kako je obećao direktor Nemanja Jovanović, biće angažovano 150 zaposlenih.

Fabriku su otvorili izvršni direktor kompanije "Seletra" Luka Antonjoci, ambasador Italije Karlo Lo Kašo i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Pročitajte još - Italijani u Šapcu u gostima

Želimo da vam stavimo na raspolaganje naše iskustvo i stručnost, kako bismo što pre stvorili stabilan sistem - rekao je ambasador Italije.

Gradonačelnik Zelenović je rekao da se Šabac slobodno može nazvati mala Italija, zbog prisustva čak 11 italijanskih fabrika. Ovde posluju italijanske fabrike: SBE, Pasubio, Vopachel, ABS Tools, Debora Shoes, Briltech, ODS Technology, Refrion Refrigeration, Fox pack i Selletra.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije