Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, puštena je na kućno i ambulantsko lečenje, potvrdio je danas Tanjugu direktor Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici Milan Ivanović.

"Njeno zdravstveno stanje je stabilizovano, ona se oporavila, tako da je juče puštena na kućno lečenje i ambulantski tretman, sa daljim kontrolama", rekao je Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ -  Nisam odgovorna, dovoljno sam patila: Silvana Arsović za "Novosti" o optužbi da je umešana u ubistvo Olivera Ivanovića

Kaže da je Arsović pod hroničnim stresom i da je njeno zdravstveno stanje osetljivo i narušeno, a naročito otkada je optuzena za umešanost u ubistvo svog prijatelja Olivera Ivanovića.

PROČITAJTE JOŠ - Rošićev advokat: Optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića pre odbrane videli novinari

Ivanović je dodao da je Arsović i sama tražila da se posle višednevnod boravka u bolnici njeno lečenje nastavi ambulantski.

Arsović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska primljena 3. decembra na bloničko lečenje u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici 3. decembra na bolničko lečenje.