Нисам одговорна, довољно сам патила: Силвана Арсовић за Новости о оптужби да је умешана у убиство Оливера Ивановића

Д. З.

четвртак, 05. 12. 2019. у 22:18

Нисам одговорна, довољно сам патила: Силвана Арсовић за Новости о оптужби да је умешана у убиство Оливера Ивановића

Силвана је смештена у КБЦ у Косовској Митровици/Танјуг Дејан Симићевић

Арсовићева је у болницу примљена због високог притиска, бола у грудима и вртоглавице

НЕ желим медијску пажњу. Не желим сликање за медије и све ово кроз шта пролазим утиче на моје здравље. Не зато што се осећам за било шта одговорном, већ зато што сам изложена невиђеном медијском и сваком другом притиску, а већ сам довољно пропатила.

Ове речи Силване Арсовић, некадашње секретарице Оливера Ивановића, пренео нам је др Небојша Србљак са коронарне јединице одељења интензивне неге Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици, на којем се Арсовићева налази од уторка.

Управо зато ни управа КБЦ није дозвољавала њено фотографисање, а њени блиски сарадници и пријатељи такође су покушавали да је заштите од срамне медијске кампање у албанским медијима који су претходног дана извештавали да је - преминула?!

Она је, иначе, једна од шесторо Срба, које је специјално тужилаштво у Приштини оптужило за умешаност у убиство лидера ГИ СДП. Иако је пет пута саслушавана, а непосредно после гнусног злочина била је и у притвору, никакви докази против ње нису предочени.

- Покушали смо од Силване да сакријемо да Албанци у медијима воде нељудску кампању, али нисмо успели - рекла нам је Ксенија Божовић, потпредседница ГИ СДП, која је у четвртак ујутру посетила Арсовићеву.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вређали убијеног Оливера!

Она и остали Силванини познаници ову самохрану мајку и дугогодишњу пријатељицу Ивановића описују као веома одану лидеру ГИ СДП, због чега оптужницу на којој се и она налази сматрају неразумном.

- Силвани је потребан мир, а не узнемиравање - каже нам Милан Ивановић, директор КБЦ у Косовској Митровици, који појашњава да је Арсовићева изложена дуготрајном стресу, јер је оптужена за нешто што је несхватљиво и због чега јој је нарушено здравље.

Арсовићева је у болницу примљена због високог притиска, бола у грудима и вртоглавице, а то стање је, према речима др Србљака, вероватно настало услед вишемесечне пресије над њом.
ПРИТИСАК

ИСТИЧУЋИ да је притисак којем је Арсовићева изложена од стране албанских медија испланиран са циљем да се не само њој нанесе штета већ и да се криминализује читав север Космета како би се лакше планирало етничко чишћење Срба, др Ивановић истиче да га не би изненадило да се потом оптуже и здравствени радници због њеног лечења јер је у питању, како каже, српска болница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Pero

05.12.2019. 23:49

Svini teret sa sebe Silvana mi znamo kako ti je terso ali kazi zasto si isklucio kamere i ko ti je naredio bice ti lakse.

naranca

06.12.2019. 00:49

Ljudi….. Na Kosovu zbog Hrvata Tita nije izvrsena denacifikacija.Ovo su njihovi potomci.Oni nemaju pravo da...……………..... a kamoli da optuzuju nekoga za nesto

Aleksandar

06.12.2019. 05:02

Lepo isplanirano. Optuziti zenu koja je sllaba sa zdravljem, pritisak je ubije i slucaj zauvek zatvoren.