NESTAO MLADIĆ IZ KAĆA: Rekao da ide u manastir, niko mu nije verovao

LJ. P.

23. 10. 2018. u 21:22

Porodica Milana Radina (19) navodi da je po izlasku kuće rekao da ide u manastir, što niko nije shvatio ozbiljno. Telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag

НЕСТАО МЛАДИЋ ИЗ КАЋА: Рекао да иде у манастир, нико му није веровао

Foto: Sajt Registar nestalih lica Srbije

MILAN Radin (19) iz Kaća kod Novog Sada, nestao je 19. oktobra u 14.45 časova, a kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona, objavljeno je na sajtu Registra nestalih lica Srbije.

Devetnaestogodišnjak je bio obučen u svetlo sivu trenerku i duks majicu svetlo sive boje, crne patike “ribok”. Mršav je, blede puti i ima tamnu kosu. Visok je 175 centimetara, težak 52 kilograma, ima braon oči i smeđu kosu.

Mladićeva porodica navodi da je po izlasku kuće rekao da ide u manastir, što niko nije shvatio ozbiljno. Kasnije su dobili potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku za starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju, najavivši da će doći.

Pročitajte još - Nestao dečak iz Pančeva

U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio. Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Milan je, kako se dalje navodi na sajtu, okrenut veri i crkvi, i samoubistvo je oduvek smatrao grehom. Porodica navodi da je koristio antidepresive koje nije poneo sa sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije