BITNO JE DA IM SE IPAK PODMEĆU KLIPOVI POD TOČKOVE Stojković priznala - Cilj je usporiti razvoj Srbije (VIDEO)

"BITNO JE DA IM SE IPAK PODMEĆU KLIPOVI POD TOČKOVE" Stojković priznala - Cilj je usporiti razvoj Srbije (VIDEO)

PROFESORKA Beogradskog univerziteta Biljana Stojković iz Skupštine slobodne Srbije, koja je na poslednjim izborima bila kandidatkinja za predsednika Srbije ispred Koalicije "Moramo", gostujući na "Novoj S" u Utisku nedelje priznala je, govoreći o izgradnji mosta u Novom Sadu, da je, kako sama kaže, bitno "da im se podmeću klipovi pod točkove" - odnosno da se Srbiji na svaki način oteža sprovođenje razvojnih projekata.

28. 03. 2023. u 16:56

VUČIĆ: Trudiću se da sačuvamo mir u našoj luci

VUČIĆ: Trudiću se da sačuvamo mir u našoj luci

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da se pribojava da će se Evropa suočavati sa još težim posledicama rata u Ukrajini, da se nada da će veliki lideri zajedno uspeti da smire tu situaciju i istakao da će se i on truditi da koliko je moguće Srbija sačuva "mir u svojoj luci i mir u malom srpskom brodu koji će nastaviti da plovi ka Evropi".

28. 03. 2023. u 15:00

BUŠIĆEMO KURTIJEVU AGENTURU: Beograd ima spreman odgovor na osnivanje vojnobezbednosne agencije takozvanog Kosova

BUŠIĆEMO KURTIJEVU AGENTURU: Beograd ima spreman odgovor na osnivanje vojnobezbednosne agencije takozvanog Kosova

ZASTRAŠIVANjE Srba i pokušaj da se privole ideji nezavisne države osnovni su ciljevi formiranja vojnobezbednosne agencije koje je nedavno najavila Priština. Namera premijera privremenih institucija Aljbina Kurtija je da stvori još jedan mehanizam pritiska na naše ljude na KiM, koji su svakodnevno izloženi različitim vrstama tenzija. Ali Beograd će parirati ovim pokušajima.

28. 03. 2023. u 09:56