Gaga Nikolić pušten na kućno lečenje

E. V. N.

13. 08. 2015. u 20:16

Jedan od naših najvećih i najpopularnijih glumaca, otpušten je iz KBC Srbije. U bolnici, sa manjim prekidima, proveo gotovo šest meseci

Гага Николић пуштен на кућно лечење

DRAGAN Gaga Nikolić, jedan od naših najvećih i najpopularnijih glumaca, otpušten je iz bolnice Kliničkog centra pre desetak dana, i sada je na kućnom lečenju.

Gaga je u bolnici, sa manjim prekidima, proveo gotovo šest meseci - od februara ove godine, kada je operisan na Klinici za digestivne bolesti, a nakon kratkog boravka kod kuće ponovo je hospitalizovan na odeljenju Intenzivne nege krajem maja, zbog povišene temperature i problema sa disanjem.

Trenutno zdravstveno stanje velikana našeg glumišta, kako saznaju "Novosti", nije najbolje, ali je njemu, naravno, mnogo lakše da lečenje nastavi kućnom negom. Gaga neće putovati u "poznatu kliniku u Parizu", kako su ovih dana spekulisali pojedini mediji, o njemu sada brine tim medicinskih sestara, a pre svega, njegova supruga Milena Dravić, koja je u stalnom kontaktu sa njegovim lekarima. Problem s kojim se bore ovih dana su velike vrućine - njihov stan na Vračaru, koji se nalazi u potkrovlju, uprkos stalno uključenoj klimi, gotovo je nemoguće rashladiti.

O zdravstvenom stanju Gage Nikolića ne brine samo naša javnost - o glumcu koji uživa najveće poštovanje kako zbog svog umetničkog dara, tako i zbog činjenice da svih ovih godina sebe nikada nije osporio nijednim profesionalnim, ni ličnim gestom, svih ovih meseci njegove bolesti sa podjednakom brigom izveštavaju i vodeći mediji u regionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

vlada

13.08.2015. 20:48

Daj, šta Vam je ljudi? Vi ste "lozinka" teatra, manite se krize! Prle, Tihi je uz tebe sa novim pozorišnim daskama! Učićeš Ti ne naučeno; od sveg srca ti želim!