NEĆE MOĆI: Vrhovni (u)sud

Filip Rodić

26. 06. 2022. u 09:15

OVO je tužan dan za sve žene u SAD i čitavom svetu - rekla je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović (agencija Beta) povodom odluke Vrhovnog suda SAD da povuče odluku kojom je legalizacija namernog prekida trudnoće nametnuta na federalnom nivou, odnosno svim državama, bez obzira na njihove pojedinačne unutrašnje odluke i zakonodavstva.

Komentari (4)

Aleksa

26.06.2022. 10:21

Ministarka Mihajlovic pokusava da se dopadne komesarima evropske unije kao i njena drugarica Ministarka Comic , kao gosp. Jankovic Brankica i njima slicne gospodje. Sve ce to jednog dana biti samo jedna ruzna proslost zapadnog jednoumlja. Bravo gosp. Rodic.

Lino

26.06.2022. 12:18

Prijatelju moj ,mislim da se više trebaš brinuti za generacije koje tek dolaze , iz nekih drugih i opasnijih razloga, nego što je pravo žene da bira hoće li roditi ili ne. Samo pogledaj šta nam od dece rade internet,razno razni influenseri, pa onda opasne sekte i sve više mladih se ubija.... Društvo je trulo iz nekih drugih razloga.....

Aleksa

26.06.2022. 15:41

Sa zapada su dosle mnoge lepe stvari, ali na zalost, posledice ovih losih pojava su katastrofalne i zato nam omladina propada. Pod hitno menjati stvari na bolje u korist porodice, obrazovanja, sporta, ocuvanjem prirode, sela , izvora vode itd. Pod hitno ubrzati efikasnost tuzilastva, sudstva i rada policije za spas drzave Srbije.