BIORATOVANJE

Dragan Vujičić

14. 03. 2022. u 09:45

SRAMOTA - u ovu reč od sedam slova staje sadržaj svega onoga što se trenutno događa na tzv. demokratskom zapadu, a vezano je za biolaboratorije otkrivene u Ukrajini.

БИОРАТОВАЊЕ

Novosti

Na sva usta se govori da su na teritoriji jedne slovenske zemlje od Amerikanaca finansirane laboratorije prikupljale DNK drugog naroda u "naučne svrhe".

Smokvin list prikrivanja i manipulacije preko užasnog otkrića pokušala je da "obuče" SZO kada je naknadno "preporučila Ukrajincima da unište sve što su od 2015. u laboratorijama radili u naučne svrhe". U saopštenju SZO, svih 30 laboratorija proglašeno je kao javnozdravstveno. Dakle, ženevski doktori tvrde da je Pentagon investirao iz "filantropije".

A nije. Istina je užasna i vrišti do neba.

Igor Kirilov, načelnik ABH ruskih oružanih snaga, saopštio je da su pronašli 30 laboratorija u Ukrajini, koje se verovatno koriste za razvoj biološkog oružja.

Ove vesti sa terena su preko "fakt čekera" označene kao ruska propaganda, baš kao i reči Žao Liđijana, portparola Ministarstva spoljnih poslova Kine, koji je zatražio od Amerike da objasni šta tačno radi u 336 biolaboratorija u 30 zemalja sveta. Istog dana, 8. marta, kada je kineski zvaničnik optužen da širi "teorije zavere u medijima", u Senatu SAD Viktorija Nuland je kazala: "Da, mi to radimo!"

Sednica SB UN o biološkoj pretnji Rusiji izgledala je kao minhenska pivnica. Zapadne diplomate u ekstatičnom zanosu "mahale" su saopštenjem SZO. Mejnstrim mediji su uglavnom ignorisali događaj, više se baveći vešću da je Fondacija Bila Gejtsa na Floridi i u Kaliforniji pustila genetski modifikovanog komarca da "potamani" štetnog, domicilnog.

Da, u ruskom saopštenju pominje se i modifikovanje komaraca u kijevskoj laboratoriji da se potamani dnjeparski komarac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)