ĆAMIL DURAKOVIĆ - "papanski" potezi novog Ilije Čvorovića

Srđan Mišljenović

30. 07. 2021. u 09:00

NAKON što je Ćamil Duraković, aktuelni predsednik Skupštine opštine Srebrenica, dakle opštine koja se nalazi na teritoriji Republike Srpske, podneo prvu krivičnu prijavu u BiH zbog "negiranja genocida" - što je zakonom nametnuo Valentin Incko pre nego što je rekao aufiderzen i pošao put Beča - otklonjene su sve sumnje da se ovaj nakaradni propis neće primenjivati. Ako je iko i sumnjao!

ЋАМИЛ ДУРАКОВИЋ - папански потези новог Илије Чворовића

Novosti

Ćamil je to uradio "papanski", kako bi drugačije, hvaleći se preko društvenih mreža.

Prvi je poleteo da targetira Srbina Branu, jer ga više nijedan Bošnjak ne doživljava kao svog u Srebrenici. Odavno se večiti kandidat za načelnika odrodio od naroda i postao još jedan bahati političar. Svojih se Ćamil seti svake izborne godine. Pomislio je da će ovim potezom ponovo biti vest. I bio je - jedan dan!

Špijun Ćamil, koji dokumentuje i pravi "skrinšotove" po mrežama, pre šest godina bio je domaćin tadašnjem premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u Potočarima. Poželeo mu je dobrodošlicu, a Vučić je jedva živu glavu izvukao pod naletom kamenica iz ruku razularenih Ćamilovih glasača. Nije se pretrgao da spomene i upita Sarajevo zašto istraga tapka u mestu ili, bolje rečeno, čami u fioci.

Nije slučajno ni što je prva prijava podneta protiv novinara iz Srpske. Poruka je jasna: svi novinari iz RS treba da stave flaster na usta i fes na glavu. Govoriće i pisati o Srebrenici kako Sarajevo kaže. Već je pušteno na hiljade Ćamila da po "mrežama" vrebaju Srbe. Tako je "Balkanski špijun", maestralnog Dušana Kovačevića, sa nezaboravnim Ilijom Čvorovićem, dobio sarajevsku verziju. Čitavu seriju pod nazivom "Bošnjački špijun". U glavnoj ulozi je Alija Čvorović koji ima brata iz Srebrenice Ćamila. Zadatak samo jedan - špijuniranje Srba!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega