AUTOM POKOSIO PEŠAKA: Saobraćajna nesreća na Novom Beogradu, muškarac teško povređen

Novosti online

04. 03. 2021. u 12:03

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje Č. L. (1981) koji je, kako se sumnja, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu u Novom Beogradu u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

АУТОМ ПОКОСИО ПЕШАКА: Саобраћајна несрећа на Новом Београду, мушкарац тешко повређен

Ilustracija/Foto: I. Mitić

Osumnjičeni je sinoć oko 20.20 časova u Bulevaru Mihajla Pupina automobilom marke „folksvagen“ naleteo na pedesetjednogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Pešak je s teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.

Daljom istragom utvrđeno je da je vozač „folksvagena“ imao 1,07 promila alkohola u organizmu, kao i da je pozitivan na kokain.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policijski službenici su iste večeri oko 23.10 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, zaustavili dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke „sitroen“ upravljao brzinom od 156,8 kilometara na čas, na mestu gde je dozvoljena brzina 100 kilometara na čas.

Proverom je utvrđeno da dvadesetjednogodišnjak nije imao vozačku dozvolu, kao i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)