OGLASILA SE MIMI ORO NAKON SASLUŠANJA: Otkrila kako su privedena ona i Ajfonka, satima bile na saslušanju zbog Belivuka

Novosti online

02. 03. 2021. u 19:38

STARLETE Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta.

ОГЛАСИЛА СЕ МИМИ ОРО НАКОН САСЛУШАЊА: Открила како су приведена она и Ајфонка, сатима биле на саслушању због Беливука

Foto: ATA images/Instagram

Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo... Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele ove situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je Mimi, koja se, kako kaže, još uvek nije čula sa Maksimovićevom.

- Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore, sad sam kupila da jedem i evo me u stanu. Pokušavam da je dobijem.

Milica kaže da nije očekivala da će biti privedena, ali da je odgovorila na sva pitanja.

- Nisam ovo očekivala, u prevodu u šoku sam, ja nemam blage veze s tim. Nisam upućena, nisam iz tog sveta, ali mora svako da se ispita, kao sad i vi da znate nekog, pa vas privedu da vas pitaju o njemu, ali nemam blage veze s tim - naglasila je starleta.

Mimi i Tijana u SBPOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro.

Starleta se smejala po izlasku iz SBPOK, a kada je stigao taksi koji je pozvala, mahala je fotografima.

Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih reči spustila slušalicu.

(Telegraf DžETSET)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!