UBILA ĆERKU PA SEBE: Stravični detalji porodične tragedije u Beogradu

J. D.

13. 02. 2021. u 08:02

BEŽIVOTNA tela Nade M. (66) i njene ćerke Ane M. (35) pronađena su juče ujutru u njihovom stanu u Budimskoj ulici u Beogradu.

УБИЛА ЋЕРКУ ПА СЕБЕ: Стравични детаљи породичне трагедије у Београду

Foto: RTS printskrin

Pripadnici policije tela su našli sa ubodnim ranama po telu, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je majka prvo ubila ćerku, a zatim presudila sebi. Nezvanično se pominje da je ćerka dugo patila od psihičkih problema i da je u poslednje vreme bila agresivna prema majci. Navodno, očajna žena nije znala kako sa tim da se izbori, pa je, navodno, u trenutku slabosti odlučila da ubije ćerku, a onda i sebe. Ekipe Hitne pomoći su po pozivu odmah izašle na teren, ali dežurni lekari su mogli samo da konstatuju smrt dve žene.

- Poziv smo primili oko šest časova, nažalost pomoći nije bilo, jer su žene preminule od zadobijenih ubodnih rana - saopštili su nam iz beogradske Hitne pomoći.

Tragediji je prethodila drama u noći između četvrtka i petka, kada je jedna žena oko tri sata pozvala policiju i rekla da je dobila poziv od sestre, koja joj je telefonom saopštila da će izvršiti samoubistvo. Žena je zatim u pratnji policije došla pred vrata stana u Budimskoj, a čim su ušli unutra zatekli su stravičan prizor. Tela su bila na krevetu, pored njih lokva krvi i nož za koji se pretpostavlja da je njime jedna od žena prvo ubila drugu, a zatim sebe.

Obdukcija

Tela majke i ćerke preneta su na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme i uzrok smrti.

Komšije u zgradi, koja se nalazi na Starom gradu, za nastradale žene imaju samo reči hvale. Dodaju i da tragediji nije prethodila nikakva rasprava, niti su primetili bilo šta čudno što bi moglo da nasluti nesreću.

- Viđali smo se u prolazu, znam da su majka i ćerka živele u tom stanu, bile su veoma drage i prijatne komšinice, ne znam šta je moglo tako strašno da se desi i da neku od njih natera na tako strašan postupak - priča jedna od komšinica.

- Naša zgrada je mala, ima samo desetak stanova, ali ništa tokom noći niko nije čuo. Samo smo primetili policiju kad smo ustali, i ostali smo šokirani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)