UBICA SRBINA UBIJEN IZ LIČNOG PIŠTOLJA: Pokazivao ocu oružje koje je kupio, a on ispalio metak u njega

Novosti online

28. 01. 2021. u 17:21

УБИЦА СРБИНА УБИЈЕН ИЗ ЛИЧНОГ ПИШТОЉА: Показивао оцу оружје које је купио, а он испалио метак у њега

Foto: Privatna arhiva

RAMIZ Krasnići, advokat Skendera Krasnićija koji je osumnjičen za ubistvo sina Aljberta Krasnićija, nije tražio da ide na sahranu sinu.

- Nismo to tražili. Nisam dobio zahtev od klijenta da prisustvuje sahrani - rekao je advokat.

Sahrana Aljberta Krasnićija, koji je ubijen u sredu u 17 časova, održana je danas u 15 časova. Na sahrani je prema pisanji prištinskih medija bila Albertova ćerka sa majkom i brojna rodbina i prijatelji.

Ismet Krasniki, stric ubijenog Aljberta rekao je da je njegov brat Skender koji je osumnjičen za ubistvo nehotice ubio sina.  Aljbert je, prema rečima Ismeta, pokazivao ocu novi pištolj i on ga je upucao ne znajući da je metak u cevi.

- U našoj porodici se dogodila katastrofa koja se vrlo često dešava u mnogim zemljama sveta. Slučajno se sve desilo. Nećak je kupio pištolj i pokazivao ga ocu. Skender nije znao da se metak nalazi u cevi i slučajno je ubio sina - rekao je on.

Podsetimo, Aljbert Krasnići poznat je srpskoj javnosti od 2004. godine kada je je ubio srpskog državljanina u Gračanici Dimitrija Popovića (17).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

sima

28.01.2021. 18:54

Da, da , pokazivao pištolj s kojim će da ubija nevine ljude,kad nije bijo sud pravedan morao je da kupi svoju sudbinu,a otac mu ju je samo uručijo,dobijo je to što mu je sud trebao dati. Ovako je Bog presudijo pravedno. Svakog će stići svoja sudnina koju je zaslužijo. Bogu hvala. Neka se spreme Ramuš,Tadži,Veselji i ostali UČK koljači i teroristi, Ima još mnogo novih pištolja.