MOTIV JOŠ NEPOZNAT: Zašto je otac ubio Albanca koji je 2004. godine ubio Srbina?!

Novosti online

28. 01. 2021. u 13:55

KOSOVSKI Albanac Aljbert Krasnići, koji je 5. juna 2004. godine u centru Gračanice hicima iz automatske puške usmrtio učenika Medicinske škole Dimitrija Popovića (17), ubijen je sinoć u Prištini.

МОТИВ ЈОШ НЕПОЗНАТ: Зашто је отац убио Албанца који је 2004. године убио Србина?!

Foto: Depozit

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 17 časova, a prema navodima prištinskih medija za ubistvo Aljberta Krasnićija je osumnjičen njegov otac.

On je uhapšnjn i oduzeto mu je oružje za koje se pretpostavlja da je korišćeno za ubistvo. Za sada nema pretpostavke o motivu ubistva.

Iz policije u Prištini rekli su da su odmah izašli na lice mesta i da su preduzete sve radnje.

- Uhapšena je osumnjičena osoba i oduzeto oružje. Trenutno smo u početnoj fazi istražnih radnji kako bismo u potpunosti rasvetlili ovaj slučaj.

Podsetimo ubijeni Krasinići usmrtio je 2004. godine sedamnaestogodišnjeg Dimitrija Popovića. On je na njega pucao iz automatske puške iz automobila marke "audi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)