OVO JE SRBIN KOG JE UBIO ALBANAC: DŽelatu Dimitrija Popovića presudio rođeni otac?! (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2021. u 13:26

DIMITRIJE Popović, srpski učenik Medicinske je 05. juna 2004. godine ubijen je u centru Gračanice. Njega je, iz čista mira, ubio Aljbert Krasnići.

ОВО ЈЕ СРБИН КОГ ЈЕ УБИО АЛБАНАЦ: Џелату Димитрија Поповића пресудио рођени отац?! (ВИДЕО)

Foto: RTK Printskrin

Ispred kioska tada se zaustavilo vozilo marke "audi" za čijim volanom je bio Ljabinot Gaši. U vozilu je bio i Aljbert Krasnići koji je, bez ikakvog razloga i povoda, ispalio rafal u pravcu kioska u kojem je, u tom trenutku, bilo više osoba.

Popović je pogođen u glavu u predelu potiljka. Uviđaj koji su izvršili pripadnici policije i KFOR-a trajao je dva sata.

Aljbert Krasnići je zbog ovog hladnokrvnog ubistva osuđen na zatvorsku kaznu od devet ipo godina, ali on je u zatvoru proveo samo četiri godine.

Krasnići je juče ubijen u Gračanici, a prema pisanju medija, presudio mu je rođeni otac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!