TUŽILAŠTVO ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Pokrenut predistražni postupak u vezi navoda o prisluškivanju predsednika Vučića

Novosti online

21. 01. 2021. u 15:09

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal je u skladu sa ovlašćenjima iz Zakonika o krivičnom postupku i Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije, pokrenulo predistražni postupak u vezi navoda o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i to dana 15. decembra 2020. godine, stavljanjem zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja Ministarstvu unutrašnjih poslova RS.

ТУЖИЛАШТВО ЗА ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ: Покренут предистражни поступак у вези навода о прислушкивању председника Вучића

Arhiva

Ovaj zahtev je dopunjen dana 14. 01. 2021 godine.


Cilj predistražnog postupka je da se provere sve informacije i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi  sa ovim slučajem, a u pravcu otkrivanja učinilaca i  krivičnih dela  iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal - saopšteno je iz Tužilaštva.

Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost. O rezultatima predistražnog postupka po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal, će obavestiti javnost - dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (64)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju