HTEO DA UKLONI OSTATAK STAKLA: Detalji tragedije u Novom Kneževcu, inženjer propao kroz krov i sa visine od 9 metara pao pravo na beton

R. Š.

15. 12. 2020. u 19:01

GRAĐEVINSKI inženjer Saša M. (41) iz Novog Sada, zaposlen u jednoj novosadskoj firmi, poginio je danas popodne na gradilištu u Novom Kneževcu.

ХТЕО ДА УКЛОНИ ОСТАТАК СТАКЛА: Детаљи трагедије у Новом Кнежевцу, инжењер пропао кроз кров и са висине од 9 метара пао право на бетон

Foto: Cink

 Kako “Novosti” saznaju, nesrećni čovek pao je sa krova Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” sa visine od 8,80 metara, tako što je propao kroz deo koji je pokriven poliesterom. Poginuo je na licu mesta, jer je sa velike visine pao na betonsku povšinu. Na zgradu škole, koja se rekonstruiše, došao je radi kontrole radnika.

- Inženjer se popeo na krov zgrade i kada je hteo da ukloni ostatak starog stakla, nehotice je prešao sa limenog na stari deo krova pokriven poliesterom sa staklenim vlaknima. Na nesreću, poliester je pukao i on je propao sa visine od 8,80 metara i pao na betonsku površinu. Dežurni lekar Doma zdravlja u Novom Kneževcu samo je mogao da konstatuje smrt na licu mesta – saznaju “Novosti” od izvora bliskog istrazi.

Tragedija se dogodila na zgradi osnovne škole“Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Kneževcu, u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića13. Zgrada škole se rekonstruiše, a novosadska firma u kojoj je inženjer bio angažovan je izvođač radova. Uviđaj na licu mesta obavili su forenzičari Policijske stanice u Novom Kneđevcu, zamenik tužioca u Osnovom javnom tužilaštvu u Kikindi i inspektor za rad iz Kikinde. Po naredbi tužilaštva, telo nastradalog inženjera poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju