UJAK PREMINULOG DEČAKA ZA "NOVOSTI": Bojler na gas nije uzrok smrti - U oktobru smo slavili rođendan, sada mu spremamo sahranu (FOTO)

R. Šegrt

06. 12. 2020. u 13:54

UZROK smrti dečaka M. T. (14) iz Mokrina kod Kikinde, kojeg su u besvesnom stanju u subotu uveče, nešto posle 21 sata, u kupatilu porodične kuće, pronašli stariji brat i otac, nije gasni bojler, rekao je danas za “Novosti” njegov rođeni ujak Stojan Janić.

УЈАК ПРЕМИНУЛОГ ДЕЧАКА ЗА НОВОСТИ: Бојлер на гас није узрок смрти - У октобру смо славили рођендан, сада му спремамо сахрану (ФОТО)

Foto: Rada Šegrt

Ekipa Hitne službe, koju su otac i brat pozvali, nije uspela da reanimira dečaka, a ekipa “Srbija gasa” pregledom u kući, u nedelju ujutro, ustanovila je da je gasni bojler ispravan, tvrdi ujak stradalog M.T.

- Jutros, nešto pre četiri sata, ekipa iz “Srbija gasa” bila je u kući moje sestre, pregledala instalacije i bojler u kupatilu i ustanovili su da je to u ispravnom stanju. Ne znamo još šta je dovelo do smrti mog sestrića. Telo je jutros odneto u Novi Sad na obdukciju tako da ćemo to znati tek posle te intervencije – rekao je danas za “Novosti”  Stojan Janić.

On je ispričao da je dečak oko 20 sati ušao u kupatilo da sa okupa. Iako je voleo duže da se tušira, stariji brat Branislav( 28) se zabrinuo što ne izlazi, pa je otišao da vidi zašto ga nema. Pošto nije odgovarao na poziv, brat i otac su provalili vrata. Pronašli su dečaka u besvesnom stanju i odmah pozvali Hitnu službu koja nije uspela da reanimira dečaka.

Foto: Rada Šegrt

Nesretno stradali dečak M. T. je 27.oktobra proslavio 14 rođendan. Porodica se tada okupila ne lepom slavlju. Sada roditelji, majka Bosiljka, otac Slavko, stariji brat Branislav i rodbina, pripremaju njegovu sahranu. Kuća je puna komšija i rođaka i svi su nemi od bola i nepoznanice šta se dogodilo do juče sretnom dečaku, koji je bio učenik osmog razreda i trenirao je tenis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!