TROJE MLADIH IZGUBILO ŽIVOTE: Detalji tragedije kod Lovćenca, od siline udara tela ispala u kanal!

Novosti online

18. 10. 2020. u 18:00

ТРОЈЕ МЛАДИХ ИЗГУБИЛО ЖИВОТЕ: Детаљи трагедије код Ловћенца, од силине удара тела испала у канал!

Ilustracija Foto: B. Backović

KOD mesta Lovćenac, opština Mali Iđoš, tri mlade osobe su izgubile živote noćas ili rano jutros, dok su svoju drugaricu iz Vrbasa vozili na Železničku stanicu, da otputuje u susedno mesto Vrbas.

Niko od troje mladih, Danilo D. (22) iz Lovćenca i dve maloletne devojke B.P. (17) iz Lovćenca i M.V.(17) iz Vrbasa, nije slutilo da im je to poslednje druženje, dok su se u BMV-u kretali prema Želj+lezničkoj stanici, u trenutku doživeli strašan udarac vozila u most na putu, a nakon prevrtanja vozila dvoje se našlo u kanalu, a treća osoba je pronađena u automobilu. Beživotna tela pronašla je policija i osnovno javno tužilaštvo, a nakon istrage tela su poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako se nezvanično saznaje, troje mladih su posle druženja povezli svoju maloletnu drugaricu na željezničku stanicu, jer je krenula kući za Vrbas. U Lovćencu je M.V. znala svoju drugaricu B.P, sa kojom je pohađala u Vrbasu srednju školu za farmaceute. Nije ni slutila da im je to poslednji susret.

Policija je jutros u nedelju oko 9 sati, sa Osnovnim javnim tužilaštvom obavila uviđaj, dva beživotna tela su ispala iz vozila i plivala u vodi, a treće telo mlade osobe bilo je u smrskanom autombilu.

- Vozilom je verovatno upravljao mladić, a dok su se kretali Ulicom 13. jula, iz Lovćenca prema Železničkoj stanici, zbog neprilagođene vožnje  izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonski most. Vozilo se prevrnulo, završilo u kanalu ispod mosta i potpuno je smrskano - potvrđeno je za Informer u Osnovnom tužilaštvu.

Istraga će utvrditi detalje nesreće i okolnosti u kojima su život izgubili troje mladih. Meštani Lovćenca su u bolu i šoku. Neki tvrde da je most nekako nakrivo sagrađen, da je usred ledina na najprometnijem delu puta, pa je skretanje neuobičajeno.

- Često smo komentarisali da je čudo da tu ranije neko nije stradao - kaže nekoliko meštana. Velika je tragedija za sve tri porodice, znamo i Danilovu  porodicu iz Lovćenca, ima sestre i vredne roditelje, a devojka je učila školu - kažu meštani Lovćenca, saučestvujući u bolu familija čija deca su izgubila živote

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Cvele

19.10.2020. 01:18

Žalosno,neka im duša u počiva u raju.Gde je policija u ranim jutarnjim satima,da malo više vrše kontrolu.Da li ministar policije dobija izvještaje o saob.nezgodama.Mogu tolerisati ministru,on se i ne razumije u saobraćaj,on se zamara sa N1 koje vlasnik i čije kapital?Rebić,direktor Policije,on je saobraćajac?