ŠARAC ČETIRI PUTA BIO NA METI UBICA: Dva puta mu bacali bombu na kuću, jednom bio na meti Čabe Dera (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2020. u 18:03

ШАРАЦ ЧЕТИРИ ПУТА БИО НА МЕТИ УБИЦА: Два пута му бацали бомбу на кућу, једном био на мети Чабе Дера (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović/Z. U.

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Aleksandar Šarac. (35).

Šarac, koji je navodno bio član grupe Pink Panter je već tri puta bio na meti ubica. Prvo je 2012. godine na njegovu kuću na Banovom brdu bačena bomba, a sličan pokušaj njegovog ubistva se odigrao i 2018. godine.

Naime, tada je bačena bomba na kuću reprezentativca i košarkaša Partizana Vukašina Vuleta Avdalovića na Banovom Brdu, i mnogo se spekulisalo zašto bi neko napao proslavljenog sportistu koji nije imao veze sa kriminalom.

Na kraju ispostavilo da je na meti napadača najverovatnije bio upravo Aleksandar Šarac, prvi komšija Avdalovića.

Posle bombaških napada 2012. i 2018. godine, sumnja se da je Šarac bio i na meti Čabe Dera 2019. godine, ali je greškom ubijen njegov zet, Nebojša Marković.

Tu likvidaciju su zabeležile i kamere, na kojima se jasno vidi lice Čabe Dera kako izlazi iz belog "fijata" i ispaljuje nekoliko metaka u Markovića, koji je u tom trenutku sklapao kolica za bebu pored automobila.

Der je uhapšen u Češkoj Republici u martu prošle godine, a u trenutku hapšenja kod sebe je imao falsifikovane dokumente, dva pištolja sa prigušivačem, municiju, periku, kao i još neka sredstva za prerušavanje.

Danas je na Šarca još uvek nepoznati napadač ispalio dva metka na parkingu TC Ušće, nakon čega je pobegao. Šarac je teško povređen, a policija je blokirala deo Novog Beograda zbog potrage za ubicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)