OTKRIVEN MOTIV: Evo zbog čega je Ranko ubio ženu sa kojom je bio u vezi

O. M. - D. G.

24. 09. 2020. u 21:14

RANKO Miljanović (52) iz Zvornika hicima iz pištolja ubio je juče Stanu Duvnjak (63) s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Zločin se dogodio oko šest časova u njenoj kući u selu Branjevo.

ОТКРИВЕН МОТИВ: Ево због чега је Ранко убио жену са којом је био у вези

Foto O. Matavulj

Kako saznajemo, Miljanović je ženi pucao u glavu i grudi i ona je na mestu ostala mrtva. Nakon toga je otišao do prvog komšije i saopštio mu šta je učinio. Šokirani čovek je pozvao policiju i Miljanović je ubrzo uhapšen.

Prilikom hapšenja nije pružao nikakav otpor i mirno se predao. Policajci su potom u sobi zatekli okrvavljeno telo Duvnjakove. Na licu mesta pronađen je i pištolj kojim je najverovatnije počinjen zločin, što će biti utvrđeno daljim veštačenjima.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa, a kao motiv ubistva komšije pominju ljubomoru, odnosno probleme koje su Ranko i Stana imali u svojoj vezi.

Žrtva imala više brakova

MEŠTANI Branjeva pričaju da je Stana Duvnjak udovica i da je živela sama u kući. Navodno je imala više brakova, a poslednji suprug joj bio stariji čovek koji je radni vek proveo u inostranstvu. Navodno su se venčali da bi njoj ostala njegova penzija. Iza nje su, iz prvog braka, ostali sin i ćerka.

Portparol PU Zvornik, Miljan Bobar kaže da je zločin prijavljen PS Kozluk u 6.10.

- Policijski službenici uhapsili su R. M. zbog sumnje da je počinio ubistvo. Prethodno je prijavljeno da je R. M. vatrenim oružjem naneo telesne povrede S. D. koja je preminula, usled zadobijenih povreda - rekao je Bobar.

On kaže da su uviđaj na mestu zločina izvršili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini u saradnji sa kriminalističkom policijom PU Zvornik, a u prisustvu dežurnog mrtvozornika.

- Osumnjičeni je sproveden na kriminalističku obradu. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mera i radnji u cilju dokumentovanja krivičnog dela, a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca - rekao je Bobar.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri