ŽALBE NA PRESUDE ZA DVA UBISTVA: Pred većima Apelacionog suda slučajevi Frimerman i Arsić

J. D. Lj.

23. 09. 2020. u 10:00

APELACIONI sud u Beogradu ove nedelje razmatraće žalbe na prvostepene presude u slučajevima koji su izazvali veliku pažnju javnosti, a reč je procesima za ubistvo Fedora Frimermana, a potom i Petra Arsića, navijača Rada.

ЖАЛБЕ НА ПРЕСУДЕ ЗА ДВА УБИСТВА: Пред већима Апелационог суда случајеви Фримерман и Арсић

Foto privatna arhiva

Četvorica bivših radnika obezbeđenja na splavu "Saund", osuđeni su zbog prebijanja na smrt Fedora Frimermana i nanošenja povreda njegovim prijateljima.

Po toj presudi iz 2019, Denis Pavlov osuđen je na deset i po godina zatvora, Njegomir Urošević na osam godina i četiri meseca, Dušan Davidović na devet godina i dva meseca, a Dušan Mihajlović na dve godine i tri meseca.

To je druga prvostepena presuda, jer je prvu iz 2017. ukinuo Apelacioni sud i naložio da im se suđenje ponovi.

Takođe, zakazana je i žalbena sednica po presudi kojom je Viši sud u Beogradu osudio na 13 godina zatvora Strahinju Đankovića zbog optužbi da je 2018. ispred kafića na Vidikovcu, ubio navijača FK Rad, Petra Arsića. Tom presudom su Ljubomir Lainović i Miloš Miladinović oslobođeni optužbi za pomaganje u ovom krivičnom delu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije