PREMINUO MLADIĆ (16) NAKON JEZIVE TRAGEDIJE: Sudarili se motor i "jaguar" kod Požarevca, protiv vozača automobila krivična prijava

D.N.

29. 08. 2020. u 12:31

MALOLETNI N.M. (16) iz Beranja kod Požarevca, preminuo je u Beogradu od posledica zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 28. avgusta.

ПРЕМИНУО МЛАДИЋ (16) НАКОН ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ: Сударили се  мотор и јагуар код Пожаревца, против возача аутомобила кривична пријава

Foto: N. Skenderija

Do udesa je došlo u Beranju, oko 17.30, kada se motocikl „jamaha“ kojim je upravljao maloletnik, sudario sa putničkim vozilom marke „jaguar“, za čijim je upravljačem bio vozač M.S. (43) iz Sirakova kod Velikog Gradišta.

Sa teškim povredama, N.M. je hitno prebačen na Univeritetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, gde je sutradan podlegao povredama.

Kako je "Novostima" rečeno u Policijskoj upravi Požarevac, protiv vozača putničkog auta u redovnom postupku biće podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, jer se sumnja da je naglo prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u motocikl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest