SUSPENDOVANA ŠESTORICA PRIPADNIKA tzv. KOSOVSKE POLICIJE: Tukli u bašti kafića

D. Z.

26. 08. 2020. u 16:10

"GENERALNI direktor direkcije" tzv. kosovske policije za sever Kosova i Metohije naložio je suspendovanje šestorice pripadnika tzv. kosovske policije, među kojima je jedan "zvaničnik ove policije", zbog kako nesavesnog reagovanja i nepostupanja po ovlašćenjima u sprečavanju narušavanja javnog reda i mira.

СУСПЕНДОВАНА ШЕСТОРИЦА ПРИПАДНИКА тзв. КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Тукли у башти кафића

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Naime, prema rečima "portparola" tzv. kosovske policije za region sever, Bratislava Radovića, policajci su suspendovani na 72 časa, o čemu je obavešten i tužilac i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak. 

- U bašti jednog od kafića u glavnoj ulici u severnoj Mitrovici u utorak je izbila tuča , još jedna u nizu koja se desila u našem gradu a u kojoj je učestvovalo pet lica. U njihovoj blizini bilo su pripandici (tzv.) kosovske policije, od kojih je nekoliko njih reagovalo a petorica nisu - istakao je za “ Novosti” Radović napominjući da su u tuči četvorica momaka zadobila lakše telesne povrede zbog kojih im je ukazana pomoć u mitrovačkom kliničko bolničkom centru a o čitavom slučaju je pokrneuta istraga.

Inače, ovo je samo jedna u nizu tuča koje se poslednjih mesec dana dešavaju u severnom delu Mitrovice a o kojima je istraga još uvek u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!