NACIONALNA GASNA KOMPANIJA USPEŠNO POSLOVALA: Srbijagas 2020. godine ostvario neto dobit u poslovanju

Novosti online

19. 03. 2021. u 18:10

SRBIJAGAS nastavlja trend pozitivnog poslovanja, šestu godinu zaredom, saopšteno je posle sastanka Nadzornog odbora ovog Javnog preduzeća, na kome su usvojeni finansijski izveštaji preduzeća za prošlu godinu.

НАЦИОНАЛНА ГАСНА КОМПАНИЈА УСПЕШНО ПОСЛОВАЛА: Србијагас 2020. године остварио нето добит у пословању

Foto: D. Milovanović

Sednica je održana u objektu kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, tzv. Balkanskog toka u Velikoj Plani.

Nadzorni odbor Javnog preduzeća Srbijagas usvojio je na jučerašnjoj sednici finansijske izveštaje preduzeća, odnosno Bilans stanja i Bilans uspeha, za period 1. januar - 31. decembar 2020. godine po delatnostima, koji su još jednom pokazali da je nacionalna gasna kompanija prošlu poslovnu godinu završila uspešno, sa neto dobiti, i time nastavila trend pozitivnog poslovanja koji ostvaruje šestu godinu za redom.

Foto Tanjug

Sednica, kojoj je predsedavao prof. dr Muamer Redžović, predsednik NO, a kojoj su, pored članova Nadzornog odbora, prisustvovali generalni direktor JP Srbijagas“ , Dušan Bajatović sa zamenikom i izvršnim direktorima preduzeća, održana je u Velikoj Plani, u objektu jedine kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, tzv. Balkanskog toka, i to uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.

Članovi Nadzornog odbora, zajedno sa menadžmentom Srbijagasa, po završetku sednice, obišli su ovaj značajan objekat na trasi novog gasovoda i upoznali se sa stepenom završenosti i kvalitetom izvršenih radova, koji se, kako je istaknuto, realizuju planiranom dinamikom.

energijabalkana.net

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)