NOVI DECATHLON NA NOVOM BEOGRADU: Otvara se najveća sportska prodavnica u Srbiji

Promo

27. 11. 2020. u 13:30

НОВИ ДЕЦАТХЛОН НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Отвара се највећа спортска продавница у Србији

Foto: Promo

JEDAN od najvećih svetskih lanaca sportske opreme otvorio je danas svoju drugu prodavnicu u Srbiji.

Decathlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, otvorio je danas, 27. novembra u 9 časova, svoju drugu prodavnicu u Srbiji, na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića 35.

Ovo je najveći Decathlon i ujedno najveća sportska prodavnica u Srbiji koja se prostire na gotovo 4000 m2, u kojoj je šansu za posao dobilo više od 50 ljudi. U novi Decathlon je uloženo oko 3 miliona evra, a ono po čemu će se isticati jeste multifunkcionalno igralište koje se nalazi u okviru same prodavnice, kao i veliki broj test zona gde će kupci imati priliku da isprobaju različitu opremu za više od 100 sportova, poput planinskih i vodenih, preko plivanja, trčanja, nautike, fitnessa i gimnastike, do timskih sportova, biciklizma, ribolova itd.

Foto: Promo

 

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim objektima nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega se ističe po cenovno povoljnijoj, a jednako kvalitetoj sportskoj opremi.

Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon prilikom otvaranja nove prodavnice poštuje sve mere koje za cilj imaju sprečavanje širenja korona virusa. Radno vreme će zbog novih restrikcija biti od 9 do 18 časova, a u objektu će biti omogućeni uslovi za preporučenu fizičku distancu, a sve površine biće redovno dezinfikovane.

Foto: Promo

 

Molimo vas da prilikom posete Decathlon prodavnica poštujete mere zaštite od korona virusa, koristite zaštitne maske i držite fizičku distancu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)