APR: ROK ZA DOSTAVU FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ISTIČE SUTRA

B. Ca.

02. 09. 2020. u 13:05

ROK za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu ističe sutra, saopštila je Agencija za privredne registre.

АПР: РОК ЗА ДОСТАВУ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА ИСТИЧЕ СУТРА

Foto: Tanjug

Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas zbog pružanja stručne pomoći za sastavljanje i dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima.


Iz APR podsećaju i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen zbog proglašenja vanrednog stanja usled epidemije korona virusa. Sve informacije u vezi dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici APR, u okviru Registra finansijskih izveštaja.

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs, dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju