BEZ ZASTOJA DO PRANJANA: Privode se kraju radovi na 25,5 kilometara puta

S.B.

11. 08. 2021. u 16:42

PRALjANI će uskoro biti bolje povezani sa okolinom. Radovi na deonici puta od Takova do ove varošice, u dužini od 25,5 kilometara, privode se kraju i trebalo bi da budu završeni do kraja godine.

БЕЗ ЗАСТОЈА ДО ПРАЊАНА: Приводе се крају радови на 25,5 километара пута

Ministarstvo infrastrukture

Mesto će dobiti potpuno nov izgled, jer će kroz sam centar biti postavljen novi asfalt, trotoari, pešačke staze, signalizacija i svi prateći elementi puta. Radove su obišli ministar saobraćaja Tomislav Momirović i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

- Završetkom projekta izgradnje akumulacije i brane Svračkovo, uspostaviće se stabilno vodosnabdevanje za stanovnike Čačka, Arilja, Požege, Lučana i Gornjeg Milanovca - rekao je Momirović. - Ogromna sredstva smo sad uložili u izgradnju infrastrukture širom Srbije i ovo je problem koji moramo da rešimo. Početak Sabora violinista u Pranjanima ove godine biće bez zagušenja u saobraćaju, jer se očekuje završetak rehabilitacije državnog puta do 15. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo narednih sedam dana plaćati benzin i dizel