RASPAD NA N1: Televiziju iznenada napustili Jugoslav Ćosić i Jelena Zorić

Novosti onlajn

19. 05. 2021. u 15:33

DOSKORAŠNjI direktor N1 Jugoslav Ćosić, posle velikih tenzija i čestih sukoba unutar kuće, rešio je da da otkaz i napusti ovu televiziju. Takođe, redakcija N1 ostaje i bez svoje glavne novinarke Jelene Zorić koja je otkazom reagovala na napetu atmosferu unutar N1.

РАСПАД НА Н1: Телевизију изненада напустили Југослав Ћосић и Јелена Зорић

Foto: Printskrin

Raskol u menadžmentu, koji se preliva i na redakciju, donekle je priznao i sam Jugoslav Ćosić.

- Da otklonim svaku nedoumicu, u ponedeljak sam dao ostavku na sve funkcije kao i otkaz. Činjenica da je kompanija odlučila da ne izdamo zajedničko saopštenje već je izdala svoje, pokazuje da sam doneo ispravnu odluku - napisao je Ćosić na Tviteru ubrzo pošto se u javnosti pojavilo zvanično saopštenje koju potpisuje Adria news, članica Junajted grupe.

U dopisu se navodi da je na poziciju news direktora televizije N1 u Srbiji imenovan Igor Božić, koji je od osnivanja bio na poziciji izvršnog producenta ove medijske kuće.

Adria News i najavljuju da ove promene neće uticati na uređivačku politiku N1. Ćosić je pomenut tek na kraju saopštenja:

- Dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju N1 od osnivanja, želimo puno uspeha na budućim projektima i zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri