AKCIJA ZA LEPŠI GRAD: Konkurs turističke organizacije Aranđelovca

B. Ca.

07. 05. 2021. u 17:31

TURISTIČKA organizacija Aranđelovca 20. godinu za redom, organizuje akciju "Ulepšajmo svoj grad". Namera je kako organizatori kažu da sepodstaknu građanida učestvuju u uređenju svojih dvorišta, balkona, kao i drugih zelenih površina. To bi trebalo da utuče na kvalitet turističke ponude i unapređenje promocije grada.

АКЦИЈА ЗА ЛЕПШИ ГРАД: Конкурс туристичке организације Аранђеловца

Foto:S.Sokolov

Akcija se organizuje u saradnji sa JKP Bukulja, JKP Zelenilo i Udruženjem Vidi Aranđelovac, ove godine, zbog situacije izazvane virusom korone održaće se onlajn, putem foto konkursa na internet stranici Turističke organizacije Aranđelovac. Prijavljivanje fotografija trajaće do 30. avgusta 2021. godine kada će komisija na izabrati najbolje u kategorijama - najlepše uređeno dvorište, balkon, stablo, zelena/cvetna površina ispred poslovno ugostiteljskog objekta, hortikulturno uređenje dvorišta - kreativni detalj i najlepši izlog.

Nagrade će se dodeliti za najlepše uređenje koje bude imalo najviše sabranih glasova, putem onlajn glasanja i glasova komisije. Fotografije je potrebno dostaviti na e-mail adresu office.toar@gmail.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!