"ČISTAČICE MISLILE DA JE TOALET ZAUZET": Ćerka čeka rezultate obdukcije Petra čije je telo pronađeno na VMA

Novosti online

06. 05. 2021. u 11:19

PETAR Simić (82) nestao je nakon odlaska na pregled na VMA 1. maja. Za njim se tragalo četiri dana, a juče ga je čistačica pronašla u toaletu ove ustanove.

ЧИСТАЧИЦЕ МИСЛИЛЕ ДА ЈЕ ТОАЛЕТ ЗАУЗЕТ: Ћерка чека резултате обдукције Петра чије је тело пронађено на ВМА

Foto: Z. Knežević/Instagram

Njegova ćerka Maja ističe da je još u procesu čekanja kada su u pitanju dodatne informacije i da će nakon obdukcije da odluči na koji će način da reaguje kada je u pitanju ovaj tragičan događaj.

- Od kada sam juče otišla na VMA po stvari svog oca i da vidim telo, nisu me kontaktirali ni iz bolnice, niti sam dobila bilo kakve dodatne detalje od policije. Čekam obdukciju, koja bi trebalo da bude urađena narednih dana - kaže Maja za "Telegraf".

Petar je pronađen u kabini toaleta, a, kako objašnjava njegova ćerka, žene koje čiste ulazile su u taj toalet prethodnih dana. Ipak, kako je kabina bila zaključana, a niko nije odgovarao na kucanje, mislile su da je zauzeto. Nisu ni slutile da je iza zaključanih vrata telo muškarca koji je preminuo pre četiri dana.

Podsećamo, i Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo.

Sa VMA su za naš portal rekli da je pacijent upisan u 8.40 ujutru zbog bolova u stomaku, s tim da nema podataka o daljem toku zbrinjavanja.

- Nadležni organi trenutno preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Ističemo da će ukoliko se utvrdi da je bilo propusta zaposlenih na VMA, oni biti najoštrije sankcionisani - navodi se u kasnije objavljenom saopštenju VMA.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri